Снимки: КУЦИТЕ МЕЧЕТА СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА ЗАЕДНО ЗА НИКИ

Публикувано преди 9 години  |  Снимки, Спорт

IMG_9376Вчера на градския стадион в Елхово се проведе благотворителният турнир „Заедно за Ники“. В него участие взеха  отборите на „Ники и приятели“, „МИТ България“, „ЛЯ Галакси“, „Магарешко текме“ и „Куците мечета“. Изиграха се общо десет мача на схемата всеки срещу всеки. Със пълен актив от точки и четири победи от четири мача на първо място завърши отборът на „Куците мечета“ – Елхово, следван от ямболският ЛЯ Галакси. И докато първото място изглеждаше ясно, то за останалите две се получи оспорвана и интересна битка.

Другият представител на Елхово, отборът на „Ники и приятели“ бе близо до победата на няколко пъти, но липсата на късмет ги лиши от точки. Голмайстор на турнира със седем гола в четири мача стана играчът на Куците мечета – Атанас Стефанов, а за най-добър вратар бе определен Николай Гевреков.

Искаме да припомним, че за Ники мачът тепърва започва. Вчера бе поставено началото, но пътят който предстои е дълъг. Ники и семейството му изказват своите благодарности на всички, които днес помогнаха под каквато и да е форма. Заедно можем !

Всеки, който има желание и възможност може да преведе средства по сметка номер:

BG65STSA93000022955037
BIC  STSABGSF

Благодарим Ви!

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ „ЗАЕДНО ЗА НИКИ“                                                

Отбор М П Р З Г.Р Точки
1. КУЦИТЕ МЕЧЕТА 4 4 0 0 +7 12
2. ЛЯ ГАЛАКСИ 4 3 0 1 +3 9
3. МАГАРЕШКО ТЕКМЕ 4 2 0 2 +1 6
4. МИТ БЪЛГАРИЯ 4 1 0 3 -5 6
5. НИКИ И ПРИЯТЕЛИ 4 0 0 4 -8 6


Статията е публикувана на 4 октомври 2015

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА